Daha iyi bir uyku deneyimi yaşamak ister misiniz?
İletişim bilgilerinizi bizimle paylaşın, mağazamızda size en doğru yatağı belirlemek için sizi ağırlayalım.
TEBRİKLER
Tempur Original 19 Yatak indiriminin yanında kullanabileceğiniz
Tempur yastıklarında geçerli %35 İndirim kazandınız
İNDİRİM KODU : TEMPUR019
İndirim kodunuzla birlikte sizi mağazalarımıza bekliyoruz.
Tempur Original 19 Yatak alındığında indirim geçerlidir ve farklı kampanyalarla birleştirilemez.

One By Tempur Support M Yastık

Ürün Ölçüsü: 50x31x10/5 Tek Kişilik / Barkod: TC-000512
4,8
(12 Yorum)

2.780 TL

3.480 TL

Yatış Pozisyonu :   Sırtüstü Yatış, Yan Yatış

Teslimat Bilgisi

Tüm Kredi Kartlarına
Taksit İmkanı!

Ürün Açıklamaları Yorumlar SSS
One by Tempur Support Yastıklar Kimler İçin Uygun?
  • Her uyku pozisyonuna uygun bir yastık arayan,
  • Yastığından dolayı baş, boyun, omuz bölgesinde ağrı problemi olan,
  • Rahat ve kesintisiz bir gece uykusu dileyen,
  • Benzersiz eğimli özel tasarımıyla mükemmel bir uyku deneyimiyle tanışmak isteyen,
  • Tempur kalitesini tanıyan ve tanımak için sabırsızlanan herkes için uygundur.
Neden One by Tempur Support Yastıklarla Tanışmalısın?
  • Her uyku pozisyonuna uyum sağlaması,
  • Yumuşaklık hissiyle birlikte mükemmel desteği,
  • Benzersiz eğimli özel tasarımı,
  • Hızlı ve güvenilir teslimat,
  • Baş, boyun, omuz bölgesi desteği,
  • Kaliteli ve dayanıklı olması,
  • Hayal ettiğinizden daha fazlasını sunması nedeniyle One by Tempur Support Yastıklarla tanışmalısınız.
Benzersiz Tasarım ve Otantik Tempur Materyaliyle Tam Destek

Benzersiz Tasarım ve Otantik Tempur Materyaliyle Tam Destek

Yumuşak, destekleyen ve konforlu Otantik Tempur Materyalini barındıran One by Tempur Support Yastık; özel eğimli benzersiz tasarımıyla her uyku pozisyonuna uygun olacak şekilde hazırlandı. Özellikle baş, boyun, omuz bölgesini destekleyerek sağlık problemlerine dair şikayetlerin azalmasında yardımcı olur. Sunduğu mükemmel destekle iyi uykular sizinle…

Tüm Uyku Pozisyonlarına Uygun!

One by Tempur Support Yastık uyku pozisyonunuzla ilgilenmez. Her koşulda sizi destekler. Tüm uyku pozisyonlarında en rahat uykuyu sunabilmek için özel olarak tasarlanmıştır.
Tüm Uyku Pozisyonlarına Uygun!
Her Yönüyle Kullanılabilir

Her Yönüyle Kullanılabilir

Özel eğimli tasarımı sayesinde yastığınız diğer yastıklardan farklı olarak her yönüyle kullanılabilir. Bu özelliği sayesinde yastığınızın doğru kullanımı yok; sizin rahat ettiğiniz kullanım var! One by Tempur Support Yastık her şeyiyle size uyum sağlar…

Kullanım Talimatları ve Garanti Bilgisi

Özel otantik Tempur malzemesi ve dolayısıyla yastığınız yıkamaya uygun değildir. Yastığınızla birlikte gelen yastık kılıfı size aittir. 30 derecede yıkanabilir. Yastığınız 3 senelik özel garantiye sahiptir.
Kullanım Talimatları ve Garanti Bilgisi
Yorum Yaz
İPTAL
Yorum Yazmak İçin Üye girişi Yapmalısınız !
YORUMLAR ()
  • Duzeltme
    Az önce yaklaşık bir sene ara ile aldigim ayni iki yastik arasındaki farki anlattigim yorumuma ek olarak sunu belirtmek isterim.Tempur One olarak satilan bu yastıklar M ve L olarak iki olcu. Önce aldigimin faturasını bulamadigim icin L mi yoksa M mu bilemiyorum.Ikisi arasında yükseklik farki oldugunu simdi dikkate ürünleri incelediğimde fark ettim.Kimseyi yanlış yönlendirmek istemem .Ben ikinci yastigimi ilk aldigim olcude almadiysam rahatsizlik nedenim bu da olabilir,Sonucta kaliteli yastıklar .Fakat boyun destegi konusunda hayal kirikligi yasamamak icin lütfen Siparis sırasında çok dikkatli secim yapın.
    C***** K***** 26.11.2023 11:28
  • Çok başarılı bir yastık
    çok rahat ve kaliteli bir yastık. boyun ağrılarına çok iyi geldi.
  • Çok güzel ancak yavaş kargo
    Makinada yıkanabilir kumaşı olması beni memnun etti. Rahatlığı gayet ideal. Beğendim. O kadar rahat ki anlatamam. İyi ki bu yastığı tercih etmişim. Şikayetçi olduğum tek nokta çok geç elime ulaştı o yüzden 4 puan veriyorum.
    C***** İ***** 5.09.2023 01:30
  • Güzel bir yastık
    Gayet güzel, memnunum. sadece alırken bilginiz olsun normal standartlara göre ufak bir yastık.
    B***** Ö***** 2.09.2023 00:30
  • TEMPUR KALİTESİ ŞAŞIRTMADI.
    Hayatımda kullandığım en rahat ve kaliteli yastık yıllar önce de tempur yatak almıştım. Tempur kalitesini bu seferde yastığımda görmüş oldum. Çok iyii aşırı memnunum
    M***** T***** 10.08.2023 10:17
  • pişmanlık yaratmayacak bir ürün
    Yatsan yıllardır tercih ettiğim bir marka, ne zaman yatağa yastığa dair bir şey lazım olsa ilk Yatsana bakarım. Boynumu destekleyecek ve doğru şekilde uyumamı sağlayacak bir yastık ararken bu ürünü gördüm ve aldım. Zerre kadar pişmanlık duymadım. Yumuşak bir dokusu var ancak boynu çok iyi destekliyor ve uyurken omurganın doğru şekil almasına yardımcı oluyor.
    Y***** A***** 15.05.2023 10:33
  • Boynu destekleyen bir yastık
    Yatarken çok rahatlık sağlıyor hatta yatakta yada koltukta çalışırken de kullanıyorum. Bu şekilde kullanımıda boynu destekliyor ve yanlış pozisyonda durmayı engelliyor
    Ö***** B***** 12.01.2023 03:27
  • Kesinlikle Önerilecek Bir Ürün
    Boyun fıtığı ve düzleşme nedeniyle yıllardır zaman zaman ağrılar çekiyorum. Doktorum doğru yastık kullanmamı önerdi. Ben de biraz araştırınca bu yastığı buldum. Yorumlara güvenerek aldım 10 gündür de kullanıyorum. Gece ağrılarımın büyük oranda azaldığını söyleyebilirim. Ayrıca uyurken boyun kısmındaki boşluğu tam dolduruyor. Ürünü öneririm.
    D***** A***** 27.12.2022 13:23
  • tempur
    Ürünün fotoğraflar da biraz küçük durduğuna bakmayın. Aslında oldukça ideal bir boyutta bana göre. Ancak yinede daha büyük isteyenler için L seçeneği de var. Boyun desteği çok iyi. Özellikle sırtüstü yatarkenboyun bölgesinde kalan boşluğu çok iyi dolduruyor.
    İ***** A***** 7.10.2022 10:20
  • fiyat performans
    yastığın fiyatı biraz pahalı gibi duruyor. Ancak kullandığınız zaman verdiği hissi görünce, fiyatını fazlasıyla hak etiğini anlayacaksnız. Kendinize rahat bir uykuyu çok görmeyin.
    A***** Ö***** 6.10.2022 17:12
  • Tempur kalitesi farkı
    Pandemi ile birlikte başlayan remote çalışma serüvenimiz, halen daha devam ediyor. Günün üçte birini evde bilgisayar başında geçiriyorum. Bu yüzden de son zamanlarda boyun ağrıları yaşamaya başladım. Tempur kalitesini zaten biliyordum. Bir de Yatsan farkıyla olunca hiç tereddüt etmeden aldım. Yalnızca yatarken değil, çalışırken de başımın arkasına koyuyorum. Uyku kalitem ciddi anlamda arttı :)
    G***** A***** 6.10.2022 09:15
  • Harika
    Ürün küçük ve inanılmaz kullanışlı. Yastık konforlu bir uyku imkanı sunuyor.

Sıkça Sorulan Sorular

Yastığınız özel kutu ambalajıyla sizlere ulaştırılır. Açarken ekstra bir malzeme gerekmediği gibi, bıçak vb. kesici aletlerle ambalajı açmamaya dikkat ediniz. Ambalajı açarken ürüne zarar vermemeye özen göstermeniz tavsiye edilir. Kullanım talimatlarına uygun olarak kullanabilirsiniz.
Yastığınız ideal bir yüksekliktedir. Eğimli ve özel tasarımıyla size uyum gösterir. Dilediğiniz tarafını kullanabilirsiniz. Yastığınızın ölçüsü 50x31 cm olmak ile birlikte yüksekliği değişiklik göstermektedir. İçeriğinde kullanılan ekstra yumuşak Tempur katmanı ve malzemesiyle yastığınız yumuşak bir yastıktır, ancak bu yumuşaklık özel formül sayesinde sizi daima destekler. Kafanızı yastığa koyduğunuz anda deyim yerindeyse bulutların üstündeymişsiniz gibi hafif ve rahat bir his yaşarsınız.
Elbette! One by Tempur Support Yastıklar her uyku pozisyonunda rahat etmeniz için tasarlanmıştır. Kafanızı yastığa koyduğunuz andan itibaren baş, boyun ve omuz bölgenize mükemmel destek sağlar.
One by Tempur Support yastığınız satın aldığınız günden itibaren 2-5 iş günü içerisinde kargo firmasına teslim edilir. Teslimat süresi bulunduğunuz bölgeye göre değişiklik gösterebilir.
Kullanım talimatında da yazıldığı şekilde; yastığınızın sadece yastık kılıfı kısmını 30 derecede yıkayabilir, düşük devirde kurutabilir ve kuru temizleme yaptırabilirsiniz. Ağartıcı kullanılmayınız. Ütülemeyiniz ve yastığın kendisini asla yıkamayınız. Uzun süreli kullanım için kuru temizleme öncelikli tercihiniz olabilir. İyi günlerde iyi uykular dileriz!
One by Tempur Support yastıklar hem Tempur hem de Yatsan güvencesi altındadır. Yatsan ailesi olarak sattığımız tüm ürünlerinin kalitesinin arkasında duruyor ve sizlerin de ürünlerden memnun olmasını umuyoruz. Ancak, herhangi bir sebepten dolayı ürünlerimizden memnun değilseniz 14 gün içerisinde gerekli hijyen kuralları çerçevesinde iade etmeniz mümkündür.
Ürüne ait tüm orijinal etiketler yerinde olmalıdır. Ürün ve orijinal kutusu yıpranmamış, zarar görmemiş olmalıdır. Hasarlı, eksik, tekrar satılabilirlik özelliğini kaybetmiş, farklı bir müşteri tarafından satın alınamayacak durumda olan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. Ürün, ürüne ait kutusuyla ve paketlemesiyle iade edilmelidir. İadeler faturası ile birlikte, iade formu eksiksiz doldurularak yapılmalıdır. Herhangi bir leke bulunduran ya da deforme olmuş ürünlerin iadeleri özellikle hijyen ve iade koşulları gereği kabul edilemez.
İade formu; siparişinizle birlikte gelen formdur. Doldurduktan sonra web sitemizden siparişlerim bölümünden iade talebinizi belirtmeniz gerekir. Form size ulaşmadıysa onlinesatis@yatsan.com adresine mail göndererek iade talebinde bulunabilirsiniz.
İade etmek ya da değiştirmek istediğiniz yastığınızı tarafınıza gönderilen fatura/irsaliyeyle birlikte, siparişinizle gelen iade/değişim formunu doldurarak ve ürünü kutusuna koyarakYurt içi Kargo ile gönderebilirsiniz. Kargonuzu teslim ederken herhangi bir ücret ödemenize gerek bulunmamaktadır.
yatsan.com üzerinden verdiğiniz siparişler 7 iş günü içerisinde anlaşmalı kargo - lojistik firmalarına teslim edilir. Genel kampanya dönemleri, kargo firmalarının yoğunluğu ve bulunduğunuz bölgeye göre teslimat tarihleri değişiklik gösterebilir. Hafta sonu veya resmi tatillerde verdiğiniz siparişler ilk iş günü işleme alınmakta ve sizin için hazırlanmaktadır. Stokta bulunmayan yatak ürünlerimiz ise sizin için üretilir ve 20 gün içerisinde anlaşmalı firmalara teslim edilir.

 

Yatsan olarak sattığımız her şeyin kalitesinin arkasında duruyor ve ürünlerinizden memnun olmanızı umuyoruz. Herhangi bir sebepten dolayı ürünlerinizden memnun değilseniz, 14 gün içinde ürün iadesi hijyen kuralları gereği aşağıdaki şartlar halinde mümkündür.

  • Tüm ürünlerde orijinal etiketler yerinde olmalı, orijinal kutu ve ambalajı ile yapılmalı
  • Orijinal kutusu yıpranmamış, zarar görmemiş olmalı.
  • Hasarlı, eksik, tekrar satılabilirlik özelliğini kaybetmiş, farklı bir müşteri tarafından satın alınamayacak durumda olan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.
  • İadeler faturası ile birlikte, iade formu eksiksiz doldurularak yapılmalıdır.
  • Yatak ürünleri için; yatak ile beraber gönderilen koruma hurcuna geçirilerek anlaşmalı lojistik firmasına teslim edilmeli.
  • Herhangi bir leke bulunduran ya da deforme olmuş ürünlerin iadeleri, tekrar satışa arz edilebilirlik özellikleri nedeniyle iade ve hijyen koşulları gereği kabul edilemez.

Yatsan olarak sattığımız her şeyin kalitesinin arkasında duruyor ve ürünlerinizden memnun olmanızı umuyoruz. Herhangi bir sebepten dolayı ürünlerinizden memnun değilseniz, 14 gün içinde ürün iadesi hijyen kuralları gereği aşağıdaki şartlar halinde mümkündür.

  • Tüm ürünlerde orijinal etiketler yerinde olmalı, orijinal kutu ve ambalajı ile yapılmalı
  • Orijinal kutusu yıpranmamış, zarar görmemiş olmalı.
  • Hasarlı, eksik, tekrar satılabilirlik özelliğini kaybetmiş, farklı bir müşteri tarafından satın alınamayacak durumda olan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.
  • İadeler faturası ile birlikte, iade formu eksiksiz doldurularak yapılmalıdır.
  • Yatak ürünleri için; yatak ile beraber gönderilen koruma hurcuna geçirilerek anlaşmalı lojistik firmasına teslim edilmeli.
  • Herhangi bir leke bulunduran ya da deforme olmuş ürünlerin iadeleri, tekrar satışa arz edilebilirlik özellikleri nedeniyle iade ve hijyen koşulları gereği kabul edilemez.

Hafta sonu ve resmi tatil günlerinde verilen siparişler ilk iş günü işleme alınır.

Teslimat süreleri:

Stoklarımızda bulunan yataklar için teslimat süresi 12 iş günüdür.

Stoklarımızda bulunmayan yataklar sizin için üretilir ve teslimat süresi 17 iş günüdür.

Yatsan.com’da geçerli 9 taksit imkanı!

TAKSİT ORANLARI

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 6
  • 9
    • Taksit Tutarı
    • Toplam Tutar
    • 2780,00 TL x 1
    • 2.780,00 TL
    • 1390,00 TL x 2
    • 2.780,00 TL
    • 926,67 TL x 3
    • 2.780,00 TL
    • 754,98 TL x 4
    • 2.780,00 TL
    • 501,00 TL x 6
    • 2.780,00 TL
    • 343,82 TL x 9
    • 2.780,00 TL
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 6
  • 9
    • Taksit Tutarı
    • Toplam Tutar
    • 2780,00 TL x 1
    • 2.780,00 TL
    • 1390,00 TL x 2
    • 2.780,00 TL
    • 926,67 TL x 3
    • 2.780,00 TL
    • 754,98 TL x 4
    • 2.780,00 TL
    • 501,00 TL x 6
    • 2.780,00 TL
    • 339,59 TL x 9
    • 2.780,00 TL
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 6
  • 9
    • Taksit Tutarı
    • Toplam Tutar
    • 2780,00 TL x 1
    • 2.780,00 TL
    • 1390,00 TL x 2
    • 2.780,00 TL
    • 926,67 TL x 3
    • 2.780,00 TL
    • 754,98 TL x 4
    • 2.780,00 TL
    • 501,00 TL x 6
    • 2.780,00 TL
    • 343,82 TL x 9
    • 2.780,00 TL
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 6
  • 9
    • Taksit Tutarı
    • Toplam Tutar
    • 2780,00 TL x 1
    • 2.780,00 TL
    • 1390,00 TL x 2
    • 2.780,00 TL
    • 926,67 TL x 3
    • 2.780,00 TL
    • 754,98 TL x 4
    • 2.780,00 TL
    • 501,00 TL x 6
    • 2.780,00 TL
    • 343,82 TL x 9
    • 2.780,00 TL
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 6
  • 9
    • Taksit Tutarı
    • Toplam Tutar
    • 2780,00 TL x 1
    • 2.780,00 TL
    • 1390,00 TL x 2
    • 2.780,00 TL
    • 926,67 TL x 3
    • 2.780,00 TL
    • 754,98 TL x 4
    • 2.780,00 TL
    • 501,00 TL x 6
    • 2.780,00 TL
    • 343,82 TL x 9
    • 2.780,00 TL
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 6
  • 9
    • Taksit Tutarı
    • Toplam Tutar
    • 2780,00 TL x 1
    • 2.780,00 TL
    • 1390,00 TL x 2
    • 2.780,00 TL
    • 926,67 TL x 3
    • 2.780,00 TL
    • 754,98 TL x 4
    • 2.780,00 TL
    • 497,11 TL x 6
    • 2.780,00 TL
    • 339,59 TL x 9
    • 2.780,00 TL
  • Diğer Kartlar
    • Taksit Tutarı
    • Toplam Tutar
    • 2.780,00 TL
    • 2.780,00 TL