Daha iyi bir uyku deneyimi yaşamak ister misiniz?
İletişim bilgilerinizi bizimle paylaşın, mağazamızda size en doğru yatağı belirlemek için sizi ağırlayalım.
TEBRİKLER
Tempur Original 19 Yatak indiriminin yanında kullanabileceğiniz
Tempur yastıklarında geçerli %35 İndirim kazandınız
İNDİRİM KODU : TEMPUR019
İndirim kodunuzla birlikte sizi mağazalarımıza bekliyoruz.
Tempur Original 19 Yatak alındığında indirim geçerlidir ve farklı kampanyalarla birleştirilemez.

One By Tempur Support L Yastık

Ürün Ölçüsü: 50x31x11.5/5.7 Tek Kişilik / Barkod: TC-000513
4,8
(11 Yorum)

2.780 TL

3.480 TL

Yatış Pozisyonu :   Sırtüstü Yatış, Yan Yatış

Teslimat Bilgisi

Tüm Kredi Kartlarına
Taksit İmkanı!

Ürün Açıklamaları Yorumlar SSS
One by Tempur Support Yastıklar Kimler İçin Uygun?
  • Her uyku pozisyonuna uygun bir yastık arayan,
  • Yastığından dolayı baş, boyun, omuz bölgesinde ağrı problemi olan,
  • Rahat ve kesintisiz bir gece uykusu dileyen,
  • Benzersiz eğimli özel tasarımıyla mükemmel bir uyku deneyimiyle tanışmak isteyen,
  • Tempur kalitesini tanıyan ve tanımak için sabırsızlanan herkes için uygundur.
Neden One by Tempur Support Yastıklarla Tanışmalısın?
  • Her uyku pozisyonuna uyum sağlaması,
  • Yumuşaklık hissiyle birlikte mükemmel desteği,
  • Benzersiz eğimli özel tasarımı,
  • Hızlı ve güvenilir teslimat,
  • Baş, boyun, omuz bölgesi desteği,
  • Kaliteli ve dayanıklı olması,
  • Hayal ettiğinizden daha fazlasını sunması nedeniyle One by Tempur Support Yastıklarla tanışmalısınız.
Benzersiz Tasarım ve Otantik Tempur Materyaliyle Tam Destek

Benzersiz Tasarım ve Otantik Tempur Materyaliyle Tam Destek

Yumuşak, destekleyen ve konforlu Otantik Tempur Materyalini barındıran One by Tempur Support Yastık; özel eğimli benzersiz tasarımıyla her uyku pozisyonuna uygun olacak şekilde hazırlandı. Özellikle baş, boyun, omuz bölgesini destekleyerek sağlık problemlerine dair şikayetlerin azalmasında yardımcı olur. Sunduğu mükemmel destekle iyi uykular sizinle…

Tüm Uyku Pozisyonlarına Uygun!

One by Tempur Support Yastık uyku pozisyonunuzla ilgilenmez. Her koşulda sizi destekler. Tüm uyku pozisyonlarında en rahat uykuyu sunabilmek için özel olarak tasarlanmıştır.
Tüm Uyku Pozisyonlarına Uygun!
Her Yönüyle Kullanılabilir

Her Yönüyle Kullanılabilir

Özel eğimli tasarımı sayesinde yastığınız diğer yastıklardan farklı olarak her yönüyle kullanılabilir. Bu özelliği sayesinde yastığınızın doğru kullanımı yok; sizin rahat ettiğiniz kullanım var! One by Tempur Support Yastık her şeyiyle size uyum sağlar…

Kullanım Talimatları ve Garanti Bilgisi

Özel otantik Tempur malzemesi ve dolayısıyla yastığınız yıkamaya uygun değildir. Yastığınızla birlikte gelen yastık kılıfı size aittir. 30 derecede yıkanabilir. Yastığınız 3 senelik özel garantiye sahiptir.
Kullanım Talimatları ve Garanti Bilgisi
Yorum Yaz
İPTAL
Yorum Yazmak İçin Üye girişi Yapmalısınız !
YORUMLAR ()
  • Harika
    Boyun ve baş agrilarim yuzundenbu yastığı sectim. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve hiç ağrılı bir güne uyanmadım. Bu kadar rahat beklemiyordum. Teşekkürler yatsan
    C***** E***** 22.11.2023 23:54
  • Tesadüf Olmasa Gerek
    Boyun fıtığı ve düzleşmesinden dolayı fazlasıyla sabah tutukluğum ve ağrılarım oluyordu, eskiyen yatağımı değiştirmek için Yatsan dan alış veriş yaparken indirimde olan yastığı deneme amaçlı olarak aldım, yaklaşık 2 aydır yastığı kullanıyorum şikayetlerimin %90 oranında azalması tesadüf olmasa gerek. Biz ailecek memnun kaldık, almayı düşünenlere tavsiye ederim, ücreti pahalı diye düşünenler varsa karşılığını görüyorsunuz, ayrıca Yatsan kampanyalarını takip ederseniz benim gibi uygun fiyat yakalayabilirsiniz.
  • rahat
    yüksek yastık sevenler için iyi olmayabilir ama benim için çok ideal bir boyuta sahip. Rahat bir dokuya sahip.
    A***** K***** 14.06.2023 00:57
  • hijyenik paketleme
    Ürünün paketlenmesi başarılıydı. Kargodada herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Ürün fotoğraflarda biraz alçak görünüyor ama normal yastıklar ile hemen hemen aynı.
    D***** Ö***** 9.04.2023 19:28
  • tempur farkı
    Yastık denilince insan daha kalın bişey bekliyor.ama kullanınca önemli olanın kalınlık değil şekil ve doku olduğunu anlıyorsunuz. Yün, pamuk, elyaf derken yıllardır kullanmadığım yastık kalmadı. Ama bu rahatlığı yeni keşfettim. Herkeze tavsiye ederim
    C***** D***** 3.02.2023 09:12
  • kaliteli
    Kaliteli olduğunu biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum. Senelerce kullanılacağı içinde verdiğim paraya hiç acımadım.
    M***** T***** 2.01.2023 09:33
  • boyun ve sırt ağrım azaldı
    Bir yastıkla uyku kalitemin hatta günlük yaşam kalitemin bu kadar değişeceğini düşünmezdim hem sabah uyanınca hemde gün içerisinde yaşadığım boyun ve sırt ağrıları azaldı. Alayımmı almayayımmı diye ikilemde kalmayın.
    B***** B***** 10.12.2022 23:01
  • Sağlıkla uyanın
    Kesinlikle ikilemde kalmayın herkese tavsiye ediyorum. Kullanmaya başladığımdan beri uyku kalitem kesinlikle çok farklı boyun ve sırt ağrılarımla vedalaştım.
    D***** S***** 25.11.2022 14:37
  • tempur
    Yurtdışında yaşayan kardeşimin tavsiyesiyle aldım. Klasik yastıklardan çok farklı. Kendimi bildim bileli taş yastıkta uyuyormuşum. Eşim hanım da onayladığına göre artık tempurcuyuz
    S***** E***** 21.11.2022 08:50
  • bu yastık daha iyi uyumamı sağlıyor
    sabahları boynumdan başıma doğru şiddetli ağrılar ile uyanıyordum ve baş ağrılarım gün içerisinde de beni rahatsız ediyordu. yün yastık kullanmama rağmen istediğim rahatlığı ve doğru pozisyonu bir türlü ayarlayamıyordum fakat bu ürün ile sorunu çözdüm. tam istediğim şekilde boynumu destekliyor. 15 gün oldu alalı ve ağrı ile uyandığım gün sayısı azaldı.
    N***** Ş***** 18.10.2022 22:17
  • herkeze tavsiye ederim
    Doğru yatış pozisyonunu ararken yanlış yastık kullandığımı keşvettim ve sonrasında internette biraz araştırma yaparak bu yastığı buldum. Boynun ve omurganın doğru şekli almasına katkı sağlıyor Ben çok memnun kaldım. Herkeze tavsiye ederim.
    Ö***** A***** 4.02.2022 02:48

Sıkça Sorulan Sorular

Yastığınız özel kutu ambalajıyla sizlere ulaştırılır. Açarken ekstra bir malzeme gerekmediği gibi, bıçak vb. kesici aletlerle ambalajı açmamaya dikkat ediniz. Ambalajı açarken ürüne zarar vermemeye özen göstermeniz tavsiye edilir. Kullanım talimatlarına uygun olarak kullanabilirsiniz.
Yastığınız ideal bir yüksekliktedir. Eğimli ve özel tasarımıyla size uyum gösterir. Dilediğiniz tarafını kullanabilirsiniz. Yastığınızın ölçüsü 50x31 cm olmak ile birlikte yüksekliği değişiklik göstermektedir. İçeriğinde kullanılan ekstra yumuşak Tempur katmanı ve malzemesiyle yastığınız yumuşak bir yastıktır, ancak bu yumuşaklık özel formül sayesinde sizi daima destekler. Kafanızı yastığa koyduğunuz anda deyim yerindeyse bulutların üstündeymişsiniz gibi hafif ve rahat bir his yaşarsınız.
Elbette! One by Tempur Support Yastıklar her uyku pozisyonunda rahat etmeniz için tasarlanmıştır. Kafanızı yastığa koyduğunuz andan itibaren baş, boyun ve omuz bölgenize mükemmel destek sağlar.
One by Tempur Support yastığınız satın aldığınız günden itibaren 2-5 iş günü içerisinde kargo firmasına teslim edilir. Teslimat süresi bulunduğunuz bölgeye göre değişiklik gösterebilir.
Kullanım talimatında da yazıldığı şekilde; yastığınızın sadece yastık kılıfı kısmını 30 derecede yıkayabilir, düşük devirde kurutabilir ve kuru temizleme yaptırabilirsiniz. Ağartıcı kullanılmayınız. Ütülemeyiniz ve yastığın kendisini asla yıkamayınız. Uzun süreli kullanım için kuru temizleme öncelikli tercihiniz olabilir. İyi günlerde iyi uykular dileriz!
One by Tempur Support yastıklar hem Tempur hem de Yatsan güvencesi altındadır. Yatsan ailesi olarak sattığımız tüm ürünlerinin kalitesinin arkasında duruyor ve sizlerin de ürünlerden memnun olmasını umuyoruz. Ancak, herhangi bir sebepten dolayı ürünlerimizden memnun değilseniz 14 gün içerisinde gerekli hijyen kuralları çerçevesinde iade etmeniz mümkündür.
Ürüne ait tüm orijinal etiketler yerinde olmalıdır. Ürün ve orijinal kutusu yıpranmamış, zarar görmemiş olmalıdır. Hasarlı, eksik, tekrar satılabilirlik özelliğini kaybetmiş, farklı bir müşteri tarafından satın alınamayacak durumda olan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. Ürün, ürüne ait kutusuyla ve paketlemesiyle iade edilmelidir. İadeler faturası ile birlikte, iade formu eksiksiz doldurularak yapılmalıdır. Herhangi bir leke bulunduran ya da deforme olmuş ürünlerin iadeleri özellikle hijyen ve iade koşulları gereği kabul edilemez.
İade formu; siparişinizle birlikte gelen formdur. Doldurduktan sonra web sitemizden siparişlerim bölümünden iade talebinizi belirtmeniz gerekir. Form size ulaşmadıysa onlinesatis@yatsan.com adresine mail göndererek iade talebinde bulunabilirsiniz.
İade etmek ya da değiştirmek istediğiniz yastığınızı tarafınıza gönderilen fatura/irsaliyeyle birlikte, siparişinizle gelen iade/değişim formunu doldurarak, ürünü kutusuna koyarak Yurt içi Kargo ile gönderebilirsiniz. Kargonuzu teslim ederken herhangi bir ücret ödemenize gerek bulunmamaktadır.
yatsan.com üzerinden verdiğiniz siparişler 7 iş günü içerisinde anlaşmalı kargo - lojistik firmalarına teslim edilir. Genel kampanya dönemleri, kargo firmalarının yoğunluğu ve bulunduğunuz bölgeye göre teslimat tarihleri değişiklik gösterebilir. Hafta sonu veya resmi tatillerde verdiğiniz siparişler ilk iş günü işleme alınmakta ve sizin için hazırlanmaktadır. Stokta bulunmayan yatak ürünlerimiz ise sizin için üretilir ve 20 gün içerisinde anlaşmalı firmalara teslim edilir.

 

Yatsan olarak sattığımız her şeyin kalitesinin arkasında duruyor ve ürünlerinizden memnun olmanızı umuyoruz. Herhangi bir sebepten dolayı ürünlerinizden memnun değilseniz, 14 gün içinde ürün iadesi hijyen kuralları gereği aşağıdaki şartlar halinde mümkündür.

  • Tüm ürünlerde orijinal etiketler yerinde olmalı, orijinal kutu ve ambalajı ile yapılmalı
  • Orijinal kutusu yıpranmamış, zarar görmemiş olmalı.
  • Hasarlı, eksik, tekrar satılabilirlik özelliğini kaybetmiş, farklı bir müşteri tarafından satın alınamayacak durumda olan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.
  • İadeler faturası ile birlikte, iade formu eksiksiz doldurularak yapılmalıdır.
  • Yatak ürünleri için; yatak ile beraber gönderilen koruma hurcuna geçirilerek anlaşmalı lojistik firmasına teslim edilmeli.
  • Herhangi bir leke bulunduran ya da deforme olmuş ürünlerin iadeleri, tekrar satışa arz edilebilirlik özellikleri nedeniyle iade ve hijyen koşulları gereği kabul edilemez.

Yatsan olarak sattığımız her şeyin kalitesinin arkasında duruyor ve ürünlerinizden memnun olmanızı umuyoruz. Herhangi bir sebepten dolayı ürünlerinizden memnun değilseniz, 14 gün içinde ürün iadesi hijyen kuralları gereği aşağıdaki şartlar halinde mümkündür.

  • Tüm ürünlerde orijinal etiketler yerinde olmalı, orijinal kutu ve ambalajı ile yapılmalı
  • Orijinal kutusu yıpranmamış, zarar görmemiş olmalı.
  • Hasarlı, eksik, tekrar satılabilirlik özelliğini kaybetmiş, farklı bir müşteri tarafından satın alınamayacak durumda olan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.
  • İadeler faturası ile birlikte, iade formu eksiksiz doldurularak yapılmalıdır.
  • Yatak ürünleri için; yatak ile beraber gönderilen koruma hurcuna geçirilerek anlaşmalı lojistik firmasına teslim edilmeli.
  • Herhangi bir leke bulunduran ya da deforme olmuş ürünlerin iadeleri, tekrar satışa arz edilebilirlik özellikleri nedeniyle iade ve hijyen koşulları gereği kabul edilemez.

Hafta sonu ve resmi tatil günlerinde verilen siparişler ilk iş günü işleme alınır.

Teslimat süreleri:

Stoklarımızda bulunan yataklar için teslimat süresi 12 iş günüdür.

Stoklarımızda bulunmayan yataklar sizin için üretilir ve teslimat süresi 17 iş günüdür.

Yatsan.com’da geçerli 9 taksit imkanı!

TAKSİT ORANLARI

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 6
  • 9
    • Taksit Tutarı
    • Toplam Tutar
    • 2780,00 TL x 1
    • 2.780,00 TL
    • 1390,00 TL x 2
    • 2.780,00 TL
    • 926,67 TL x 3
    • 2.780,00 TL
    • 754,98 TL x 4
    • 2.780,00 TL
    • 501,00 TL x 6
    • 2.780,00 TL
    • 343,82 TL x 9
    • 2.780,00 TL
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 6
  • 9
    • Taksit Tutarı
    • Toplam Tutar
    • 2780,00 TL x 1
    • 2.780,00 TL
    • 1390,00 TL x 2
    • 2.780,00 TL
    • 926,67 TL x 3
    • 2.780,00 TL
    • 754,98 TL x 4
    • 2.780,00 TL
    • 501,00 TL x 6
    • 2.780,00 TL
    • 339,59 TL x 9
    • 2.780,00 TL
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 6
  • 9
    • Taksit Tutarı
    • Toplam Tutar
    • 2780,00 TL x 1
    • 2.780,00 TL
    • 1390,00 TL x 2
    • 2.780,00 TL
    • 926,67 TL x 3
    • 2.780,00 TL
    • 754,98 TL x 4
    • 2.780,00 TL
    • 501,00 TL x 6
    • 2.780,00 TL
    • 343,82 TL x 9
    • 2.780,00 TL
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 6
  • 9
    • Taksit Tutarı
    • Toplam Tutar
    • 2780,00 TL x 1
    • 2.780,00 TL
    • 1390,00 TL x 2
    • 2.780,00 TL
    • 926,67 TL x 3
    • 2.780,00 TL
    • 754,98 TL x 4
    • 2.780,00 TL
    • 501,00 TL x 6
    • 2.780,00 TL
    • 343,82 TL x 9
    • 2.780,00 TL
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 6
  • 9
    • Taksit Tutarı
    • Toplam Tutar
    • 2780,00 TL x 1
    • 2.780,00 TL
    • 1390,00 TL x 2
    • 2.780,00 TL
    • 926,67 TL x 3
    • 2.780,00 TL
    • 754,98 TL x 4
    • 2.780,00 TL
    • 501,00 TL x 6
    • 2.780,00 TL
    • 343,82 TL x 9
    • 2.780,00 TL
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 6
  • 9
    • Taksit Tutarı
    • Toplam Tutar
    • 2780,00 TL x 1
    • 2.780,00 TL
    • 1390,00 TL x 2
    • 2.780,00 TL
    • 926,67 TL x 3
    • 2.780,00 TL
    • 754,98 TL x 4
    • 2.780,00 TL
    • 497,11 TL x 6
    • 2.780,00 TL
    • 339,59 TL x 9
    • 2.780,00 TL
  • Diğer Kartlar
    • Taksit Tutarı
    • Toplam Tutar
    • 2.780,00 TL
    • 2.780,00 TL