Daha iyi bir uyku deneyimi yaşamak ister misiniz?
İletişim bilgilerinizi bizimle paylaşın, mağazamızda size en doğru yatağı belirlemek için sizi ağırlayalım.
TEBRİKLER
Tempur Original 19 Yatak indiriminin yanında kullanabileceğiniz
Tempur yastıklarında geçerli %35 İndirim kazandınız
İNDİRİM KODU : TEMPUR019
İndirim kodunuzla birlikte sizi mağazalarımıza bekliyoruz.
Tempur Original 19 Yatak alındığında indirim geçerlidir ve farklı kampanyalarla birleştirilemez.

Uykucu Visco Therapy Yatak

Ürün Ölçüsü: 160x200 cm Çift Kişilik / Barkod: MM-044097
4,9
(12 Yorum)

Yumuşak Sert

17.140 TL

19.050 TL

Boyut/Fiyat

*Baza görsel amaçlı kullanılmıştır.

Teslimat Bilgisi

Tüm Kredi Kartlarına
Taksit İmkanı!

5 Yıl Garanti

Ürün Açıklamaları Yorumlar SSS
“Seni Hatırlayan Rahatlık, Terapi Gibi Bir Uyku Deneyimi!”
Yatsan güvencesi, tarihin efsanevi dokunuşu ve modern teknoloji Uykucu Visco Therapy’de senin için buluştu. Yaylı yataklardan vazgeçemeyen ve visco’nun rahatlığını merak edenler için özel Diamond Yay Sistemi, Pamuk, Visco ve Aloe Vera özleri mükemmel bir uyumla Uykucu Visco Therapy yatağı ortaya çıkarttı. Hayatın yorucu tarafları, gerginliği ve tüm gerçekleri düşünülerek her bir bileşeni özel olarak seçilen Visco Therapy adeta terapi gibi gelecek, iyi hissettiren bir uyku vadediyor.

                 Yatak ölçülerinde +/- 2 ya da 3 cm’lik ölçü farklılıkları olabilir.

 

28.5 cm
Yükseklik
*+2/-2 tolerans payı vardır.
Aloe Veralı Örme Kumaş
Visco
Diamond Pocket Yay Sistemi
Pamuk
Çift Taraflı Kullanım
Neden Visco Therapy?
  • Hızlı teslimat,
  • Cazip fiyatlara yüksek konfor,
  • Sizi hatırlayan Visco Katman,
  • Aleo Vera ile uykuda bile bakım,
  • Diamond Pocket Yay ile kesintisiz uyku,
  • Konfor ve rahatlık.
Visco Therapy Kimler İçin Uygun?
  • Uyku esnasında sık sık dönen,
  • Uyku esnasında partnerinin her hareketini hisseden,
  • Visco özellikli bir yatak arayan,
  • Yatağın kendisine konfor sunmasını bekleyen,
  • Omurga ve Bel bölgesinde ağrı hisseden,
  • Çift taraflı yatak kullanımına önem veren,
  • Uykuda cilt yenilenmesine önem veren kişiler için uygundur.

UYKUCU VISCO THERAPY 

ÖZEL UYKU TEKNOLOJİSİ

Visco
 
 

Sizi hatırlar… Vücudunun en rahat ettiği pozisyonu hatırlayan visco; kan basıncını dengelerken, sizin vücut ağırlığınıza ve ısınıza göre hareket eder.

Diamond Pocket Yay Sistemi
 
 

Farklı keseler içerisine yerleştirilmiş yaylar sayesinde farklı kilo, boy ve uyku pozisyonuna sahip eşler birbirlerinin dönüşlerinden etkilenmez. Gece boyu mükemmel omurga desteği sunar.

Pamuk
 

Nem dengesini ayarlayarak terlemeyi azaltmaya yardımcı olur, buna bağlı uyku bölünmelerini engeller.

Aloe Veralı Örme Kumaş
 

Aloe Vera Yatak Kumaşı içeriğindeki aminoasitler ile cildin kendi kendini yenilemesine yardımcı olur. Mucizevi etkileri ile rahatlatıcı ve dinlendirici bir uyku ortamı sunar.

Her uyku pozisyonu için uygun!

Her uyku pozisyonu için uygun!

Herkesin uykuya daldığı, rahat ettiği uyku pozisyonu farklıdır. Visco Therapy her pozisyonda size uyum sağlar. Uykunuz her daim mükemmel desteklenir.

Uyku Boyu Destek!

Özellikle gün içinde yanlış oturmaktan ya da yoğun çalışmaktan omurga ve bel bölgemizde ekstra basınç birikir. Uykucu Visco Therapy yatakta var olan destek sistemiyle ile vücudunuzun en çok ihtiyaç duyduğu omurga ve bel bölgesine destek sunar.
Uyku Boyu Destek!
	 Sizi Hatırlayan Uykunun Rahatlığı; Terapi Gibi Uyku!

Sizi Hatırlayan Uykunun Rahatlığı; Terapi Gibi Uyku!

Aloe veranın rahatlatıcı ve yenileyici etkisiyle visconun gece boyunca en rahat ettiğiniz pozisyonu hatırlayarak sizi tam da ihtiyacınız olan şekilde destekleme özelliği sizin için birleşti.
Aloe Vera ile Taze Bir Cilt Tarihin her aşamasında sağlık ve güzelliği tanımlayan mucizevi bitki Aloe Vera, şimdi uyku deneyiminizi tamamlar. Uykuda tazelenme ve cilt bakımınız devam etsin, siz her yeni güne yeni bir ben diyerek uyanın!
Ferah Bir Uyku Doğal pamuk liflerinin nemlendirme özelliği sayesinde ferah bir uyku deneyimi sunar.

Yorum Yaz
İPTAL
Yorum Yazmak İçin Üye girişi Yapmalısınız !
YORUMLAR ()
  • Alacaklar Dikkat
    Cumartesi sipariş verdim, çarşamba günü teslim aldım.. Ben bu yataktan şikayetçiyim çünkü ilk akşam yattığımda sabah uyanamadım ve neredeyse işe geç kalacaktım.. :))
    ***** Z***** 30.11.2023 19:01
  • Hijyenik
    ürün vakumlu olarak geldi. Hijyene önem veren biri olarak poşeti yırtılmış çeke sürükleye getirilen bir yatak olmadığı için çok memnun kaldım rahatlığına gelince eski yatağımdan bir tık daha iyi. Bence alınabilir bir ürün.
    D***** Ö***** 26.05.2023 19:32
  • uykucu visco teraphy
    internetten yatak siparişi verme konusunda tereddütlüydüm. 180*200 ölçüsünde bir yatak almakta ayrı bir cesaretti, önce yatağı aldım yataktan memnun kalınca bazayı aldım. deneme ve iade süresinin olması acele etmeden yatağı deneyimleme şansı veriyor, orta sertlikte sıcak yumuşak bir yatak, iyiki almışım. başka model de annem için bakıyorum. sadece teslim edilirken koruma kılıfında teslim edilmedi, yatsana durumu ilettim, kargonun hatası olduğu için iade almak istediler, yatakta leke vs olmadığı için iade etmedim. tek yaşadığım sorun buydu. 3 aydır kullanıyorum.
    A***** D***** 23.03.2023 15:50
  • doya doya uyku
    Ulan biz bugüne kadar yatakta yatmıyormuşuz dedirten cinsten bir yatak. Aldığımdan beri ağız tadıyla doya doya uyuyabiliyorum.
    C***** K***** 5.03.2023 15:31
  • çok rahat
    Yaklaşık 8 yıldır kullandığım yatağımı nihayet bununla değiştirdim. Kullanmaya başlayalı henüz 1 hafta oldu. Yatak vücudumla tam bir bütünlük sağlıyor. Ben ne şekle girersem, o da aynı şekle giriyor. Orta sertlikte denilebilecek bir yatak. Ama rahatlıktan yana hiçbir sıkıntısı yok.
    E***** D***** 13.12.2022 00:29
  • Uykucu visco terapi yatak
    Ürünü annem ve babam için satın aldım ve kullanmaya başladıklarından bu yana gayet memnun kaldılar. Diğer bir konu bel ağrısı şikayetleri azaldı bende 1 adet daha sipariş ettim gene yatsanın uygun olan başka bir modelini. Paketleme ve kargo gerçekten çok iyi. Teşekkürler yatsan kendi yatağım için de biraz kullandıktan sonra yorumu yapacağım🙏👌
    Ö***** K***** 6.12.2022 23:28
  • TAVSİYE EDİYORUM
    Gece uyurken sırt ağrısından dolayı defalarca uyanıyordum. Masa başında çalıştığım için hareketsiz kalan vücudum, birde kötü yataktan dolayı iyice kötü bir hal almaya başlamıştı. Ofisde bir arkadaş ile konuşurken Yatsanı tavsiye etti. Ben de biraz araştırdıktan sonra bu yatağı aldım. 10 gündür falan kullanıyorum ve son 2-3 günde hiç uyanmadan deliksiz uyudum. Sırt ağrılarım büyük oran da azaldı.
    S***** Y***** 2.12.2022 14:01
  • sağlıklı ve rahat bir uyku çekmek isteyenler için
    Sağlıklı ve rahat bir uyku çekmek isteyenlerin hiç kaçırmaması gereken bir yatak. Daha dinç uyanıyorum, herhangi bir rahatsızlık hissi yok. Umarım uzun ömürlü bir ürün olur.
    A***** T***** 12.11.2022 10:32
  • Güzel yatak
    160x200 ebatta sipariş verdik. Yatak sipariş verdikten 1 hafta kadar sonra ulaştı. Getirmeden önce evde misiniz diye arayıp sordular ve evde olmadığımızı söyleyince başka gün getirme imkanı sundular. Bu güzel bir yaklaşımdı. Yatak geldikten sonra açıp 1 gün yerde beklettik. İkinci gün kullanmaya başladık. Önceki yatağımız çok basit ve mobilyacının yatak odası takımı ile hediye ettiği ucuz bir yataktı. 2 senelik kullanım sonunda çok sırt ağrısı başlayınca araştırmalar yapıp bu yatağı almaya karar verdik. İlk izlenim olarak gayet kaliteli ve güzel bir yatak olmasına rağmen biraz yumuşak geldi. Beklentimiz daha sert olacağı yönündeydi. Kenarlara oturunca mesela bayağı içe gömülüyordu. Önceki yatağımız böyle değildi. Günlerce kullandık. Uyku rahatlığı konusunda güzeldi. Herhangi bir problem yaşatmadı. Fakat yine de bu gömülme hissiyatı hoşumuza gitmedi. 1 ay kadar kullanım sonunda iade ederek ücret kesintisi ile değişim yapma talebinde bulunduk. Yatağı almak için yine telefon açarak müsaitlik durumunu sordular. Belirttiğimiz günde gelip yatağı paketleyip götürdüler. Sonrasında gidip showroomda deneyerek yatak seçimi yaptık ve Serta Bowery modelinde karar kıldık. En başından yapmamız gereken şey buymuş. Yatak ne kadar güzel olursa olsun size uygun olup olmadığını denemeden almayın. Aynısı olmasa bile en azından benzer sertlikte yatakları deneyin. 7/10 sertlik bize yumuşak geldi. Sonra 9/10 sertlikte yatak aldık ve şimdi memnunuz. Ama bu tecrübe için bir bedel ödemiş olduk. Sloganımız: Denemeden alma, Yatsan'dan şaşma!
    M***** Ö***** 11.07.2022 00:42
  • Uykucu Visco Therapy Yatak
    Uykucu Visco Therapy Yatak İnternete özel fiyatlarla dikkatimizi çekti ürünü İzmir Karabağlar şubesinde görmek için gittik orda bizimle Arif Bey ilgilendi şubeden görüp internet üzerinden sipariş verdiğiniz takdir de ekstra QR kodu ile %2 lik bir indirim olduğunu söyledi yatak ilgili detaylı bilgilendirmeyi yaptı ürünü sipariş verdik 2 haftalık bir süreçten sonra teslim edildi gördüğümüz yatağın aynısı geldi daha kullanıma başlamadık ama bu sürece kadar olan kısım bile yatsan markasının kalitesini göstermiş oldu memnun kaldık teşekkürler yatsan
    A***** E***** 31.05.2022 11:59
  • Güzel
    Öncelikle yatak çok rahat sabah ağrı sızı kalmıyor. sert bir yatak değil alırken göz önünde bulundurun
    E***** E***** 1.05.2022 02:37
  • Tam anlatildigi gibi bir yatak
    Sadece online satilan bir urun aciklamalara ve yorumlara bakarak aldim. 3 aydir kullaniyorum yatak cok rahat degisik pozisyonlarda uyuyorum her pozisyonda cok rahat ettriiryor ve bel agrim kesinlikle kalmadi. Yatak sizi tamamen kavriyor ama yatagin icine gomulmuyorsunuz.
    I***** O***** 23.02.2022 13:23

Sıkça Sorulan Sorular

İçerisinden çıkan özel aparatı ile tek hamlede kolayca paketinden çıkartabilirsiniz. Düz bir zeminde 2 saat içinde kullanıma hazır hale gelecektir. Yaklaşık 24 saat içerisinde tam formunu alan yatağınızı güvenle kullanabilirsiniz. 3-6 ayda 1 yatağınızı ters yüz etmeniz gerekir.
Hayır. Uykucu Visco Terapy bu işlem için özel olarak hazırlanır. Kutu tasarımı teslimat sırasında yaşanabilecek her türlü durum için özel olarak hazırlanmış ve yatağınıza uygun olarak hazırlanmıştır. Yatağınız kendi kutusunda güvende!
Yatağınızın formunun bozulmaması için roll pack çanta içerisinde maksimum 15 gün boyunca bekletmenizi öneririz.
Yatağınızı çıkartırken yatağınızın dokusuna, kumaşına, malzemelerine zarar vermemek için ambalajına ekstra dikkat ederek açınız. Ambalajı açmak için ürün ile gönderilen özel aparat haricinde keskin bir alet kullanmamaya özen göstermeniz tavsiye edilir.
Yatağınızı ambalajından ilk çıkarttığınızda kumaşında kırışıklıklar ile karşılaşabilirsiniz. Bununla birlikte paket açıldıktan sonra yatağınızın orijinal haline ulaştığı ilk anlarda yaylardan ses gelebilmektedir. Bu iki durum da oldukça normaldir. Endişe etmeden düz bir zeminde yatağın olması gereken forma ulaşması için belirtilen süre kadar bekleyiniz. Yatağınızı hızlıca kullanmak istiyorsanız yaklaşık 1 saat içinde %50 formuna ulaşır, tam formu için 24 saatlik bir süre gerekir.
Uykucu Visco Terapy yatağınızın garanti süresi 2 yıldır. Yatsan CRM Sistemine kaydolarak yatağınızın garantisini 2 yıldan 5 yıla uzatabilirsiniz. Garantinizi uzatmak için linke tıklayabilirsiniz; https://perm.mobilpark.biz/Customer/IndexEmpty?permitRequestFormId=155
Uykucu Visco Terapy yatağınız satın aldığınız günden sonraki tahmini kargoya teslim süresi 2-5 iş günüdür. Kampanya dönemlerinde kargoya verilme süresi uzayabilmektedir. Size teslim edilme süresi kargo firmasına göre değişkenlik gösterebilir.
Uykucu Visco Terapy yatağınızın garantisi satın aldığınız andan itibaren garantiniz başlar.

Her bir ölçü için yatak kutu hacimleri değişiklik gösterir. Ölçülere göre Uykucu Visco Therapy kutu hacimleri aşağıdaki gibidir:

90x200 38.5 x 38.5 x 104
120x20 38.5 x 38.5 x 134
160x200 38.5 x 38.5 x 174
180x200 38.5 x 38.5 x 194
Yatağınız kesinlikle yıkanmaz ve kuru temizleme yapılamaz. Yatakta lekeli bir kısım varsa bu kısmı deterjan kullanmadan, hafif nemli bir bezle temizleyebilir ve güneş görmeyecek şekilde kurutabilirsiniz. Yatağınızı daha temiz kullanmak ve ömrünü uzatmak için mutlaka alez kullanılmasını öneririz. Alez ürünlerimizi linkten inceleyebilirsiniz.
Kendiniz için uygun olan yatağı seçmek zorlayıcı bir süreç olabilir. Bu süreçte “yatak danışma hattı” üzerinden randevu oluşturarak, uyku danışmanlarımız sizinle iletişime geçerek yardımcı olmalarını talep edebilirsiniz.
Hayır, iade için kargoya gitmeniz gerekmez. Herhangi bir sebepten dolayı yatağınızdan memnun değilseniz, yatak size ulaştıktan sonra 14 gün içinde yatağınızın iadesi hijyen kuralları gereği belirlenmiş şartlarda mümkündür. Hijyen kuralları gereklerini yerine getirdiğinize eminseniz Yatsan online satış birimine (onlinesatis@yatsan.com) e mail atarak iade talebinde bulunabilirsiniz. İadeniz için ön onay verildiğinde anlaşmalı lojistik firmamız evinizden gelip iade ürünü alacaktır.
Yataklardaki hijyen kuralları; tüm orijinal etiketler yerinde olmalı, yatağınız yıpranmamış, zarar, görmemiş, lekelenmemiş ve yeniden satılabilir özelliğini yitirmemiş olmalıdır.
Ürün hasarlı, eksik, tekrar satılabilir durumda değilse ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. İadeler mutlaka faturasıyla iade formu eksiksiz doldurularak ve yatak dikkatlice paketlenerek anlaşmalı lojistik firması ile gönderilebilir. Yatağınızı iade ederken düzgünce paketlendiğine emin olmalısınız, aksi halde paketlenmemiş yatağın iadesini lojistik firması kabul etmeyecektir.
Hasarlı, eksik, tekrar satılabilir durumda olmayan, özelliğini kaybetmiş, farklı bir müşteri tarafından satın alınamayacak durumda olan, lekeli, yırtık ya da deforme olan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. Bununla birlikte etiketlerinde sorun bulunan, hijyen kurallarına uymayacak olan ürünlerde iade işlemi gerçekleştirilmemektedir.
Evet, tabii ki güvenlidir. Özel yapısı ve bileşenleri ile 7’den 70’e herkes için uygun ve güvenilirdir.
Elbette! Uykucu Visco Therapy yatağın bileşenleri sayesinde siz hangi pozisyonda uyursanız uyuyun, yatağınız size her koşulda uyum sağlar!
Evet! Visco Therapy yatağınızda çift taraflı kullanım özelliği vardır. Her koşulda size en iyi uykuyu sunar.
Herhangi bir sebepten dolayı yatağınızdan memnun değilseniz, yatak size ulaştıktan sonra 14 gün içinde yatağınızın iadesi hijyen kuralları gereği belirlenmiş şartlarda mümkündür Hijyen kuralları gereklerini yerine getirdiğinize eminseniz Yatsan online satış birimine ( onlinesatis@yatsan.com ) mail atarak iade talebinde bulunabilirsiniz. İadeniz için ön onay verildiğinde anlaşmalı lojistik firmamız evinizden gelip iade ürünü alacaktır. Yataklardaki hijyen kuralları; tüm orijinal etiketler yerinde olmalı, yatağınız yıpranmamış, zarar, görmemiş, lekelenmemiş ve yeniden satılabilir özelliğini yitirmemiş olmalıdır. Ürün hasarlı, eksik, tekrar satılabilir durumda değilse ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. İadeler mutlaka faturasıyla iade formu eksiksiz doldurularak ve yataklar dikkatlice paketlenerek anlaşmalı lojistik firması ile gönderilebilir. Yatağınızı iade ederken düzgünce paketlendiğine emin olmalısınız, aksi halde paketlenmemiş yatağın iadesini lojistik firması kabul etmeyecektir.
yatsan.com üzerinden verdiğiniz siparişler 7 iş günü içerisinde anlaşmalı kargo - lojistik firmalarına teslim edilir. Genel kampanya dönemleri, kargo firmalarının yoğunluğu ve bulunduğunuz bölgeye göre teslimat tarihleri değişiklik gösterebilir. Hafta sonu veya resmi tatillerde verdiğiniz siparişler ilk iş günü işleme alınmakta ve sizin için hazırlanmaktadır. Stokta bulunmayan yatak ürünlerimiz ise sizin için üretilir ve 20 gün içerisinde anlaşmalı firmalara teslim edilir.

 

Yatsan olarak sattığımız her şeyin kalitesinin arkasında duruyor ve ürünlerinizden memnun olmanızı umuyoruz. Herhangi bir sebepten dolayı ürünlerinizden memnun değilseniz, 14 gün içinde ürün iadesi hijyen kuralları gereği aşağıdaki şartlar halinde mümkündür.

  • Tüm ürünlerde orijinal etiketler yerinde olmalı, orijinal kutu ve ambalajı ile yapılmalı
  • Orijinal kutusu yıpranmamış, zarar görmemiş olmalı.
  • Hasarlı, eksik, tekrar satılabilirlik özelliğini kaybetmiş, farklı bir müşteri tarafından satın alınamayacak durumda olan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.
  • İadeler faturası ile birlikte, iade formu eksiksiz doldurularak yapılmalıdır.
  • Yatak ürünleri için; yatak ile beraber gönderilen koruma hurcuna geçirilerek anlaşmalı lojistik firmasına teslim edilmeli.
  • Herhangi bir leke bulunduran ya da deforme olmuş ürünlerin iadeleri, tekrar satışa arz edilebilirlik özellikleri nedeniyle iade ve hijyen koşulları gereği kabul edilemez.

Yatsan olarak sattığımız her şeyin kalitesinin arkasında duruyor ve ürünlerinizden memnun olmanızı umuyoruz. Herhangi bir sebepten dolayı ürünlerinizden memnun değilseniz, 14 gün içinde ürün iadesi hijyen kuralları gereği aşağıdaki şartlar halinde mümkündür.

  • Tüm ürünlerde orijinal etiketler yerinde olmalı, orijinal kutu ve ambalajı ile yapılmalı
  • Orijinal kutusu yıpranmamış, zarar görmemiş olmalı.
  • Hasarlı, eksik, tekrar satılabilirlik özelliğini kaybetmiş, farklı bir müşteri tarafından satın alınamayacak durumda olan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.
  • İadeler faturası ile birlikte, iade formu eksiksiz doldurularak yapılmalıdır.
  • Yatak ürünleri için; yatak ile beraber gönderilen koruma hurcuna geçirilerek anlaşmalı lojistik firmasına teslim edilmeli.
  • Herhangi bir leke bulunduran ya da deforme olmuş ürünlerin iadeleri, tekrar satışa arz edilebilirlik özellikleri nedeniyle iade ve hijyen koşulları gereği kabul edilemez.

Hafta sonu ve resmi tatil günlerinde verilen siparişler ilk iş günü işleme alınır.

Teslimat süreleri:

Stoklarımızda bulunan yataklar için teslimat süresi 12 iş günüdür.

Stoklarımızda bulunmayan yataklar sizin için üretilir ve teslimat süresi 17 iş günüdür.

Yatsan.com’da geçerli 9 taksit imkanı!

  • Resmi garanti süresi 2 yıldır ve CRM üzerinden ürün kaydı yaptırıldığında garanti süresi (5) yıl uzar.Garanti sürenizi uzatmak için tıklayın!

TAKSİT ORANLARI

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 6
  • 9
    • Taksit Tutarı
    • Toplam Tutar
    • 17140,00 TL x 1
    • 17.140,00 TL
    • 8570,00 TL x 2
    • 17.140,00 TL
    • 5713,33 TL x 3
    • 17.140,00 TL
    • 4654,80 TL x 4
    • 17.140,00 TL
    • 3088,91 TL x 6
    • 17.140,00 TL
    • 2119,84 TL x 9
    • 17.140,00 TL
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 6
  • 9
    • Taksit Tutarı
    • Toplam Tutar
    • 17140,00 TL x 1
    • 17.140,00 TL
    • 8570,00 TL x 2
    • 17.140,00 TL
    • 5713,33 TL x 3
    • 17.140,00 TL
    • 4654,80 TL x 4
    • 17.140,00 TL
    • 3088,91 TL x 6
    • 17.140,00 TL
    • 2093,75 TL x 9
    • 17.140,00 TL
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 6
  • 9
    • Taksit Tutarı
    • Toplam Tutar
    • 17140,00 TL x 1
    • 17.140,00 TL
    • 8570,00 TL x 2
    • 17.140,00 TL
    • 5713,33 TL x 3
    • 17.140,00 TL
    • 4654,80 TL x 4
    • 17.140,00 TL
    • 3088,91 TL x 6
    • 17.140,00 TL
    • 2119,84 TL x 9
    • 17.140,00 TL
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 6
  • 9
    • Taksit Tutarı
    • Toplam Tutar
    • 17140,00 TL x 1
    • 17.140,00 TL
    • 8570,00 TL x 2
    • 17.140,00 TL
    • 5713,33 TL x 3
    • 17.140,00 TL
    • 4654,80 TL x 4
    • 17.140,00 TL
    • 3088,91 TL x 6
    • 17.140,00 TL
    • 2119,84 TL x 9
    • 17.140,00 TL
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 6
  • 9
    • Taksit Tutarı
    • Toplam Tutar
    • 17140,00 TL x 1
    • 17.140,00 TL
    • 8570,00 TL x 2
    • 17.140,00 TL
    • 5713,33 TL x 3
    • 17.140,00 TL
    • 4654,80 TL x 4
    • 17.140,00 TL
    • 3088,91 TL x 6
    • 17.140,00 TL
    • 2119,84 TL x 9
    • 17.140,00 TL
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 6
  • 9
    • Taksit Tutarı
    • Toplam Tutar
    • 17140,00 TL x 1
    • 17.140,00 TL
    • 8570,00 TL x 2
    • 17.140,00 TL
    • 5713,33 TL x 3
    • 17.140,00 TL
    • 4654,80 TL x 4
    • 17.140,00 TL
    • 3064,92 TL x 6
    • 17.140,00 TL
    • 2093,75 TL x 9
    • 17.140,00 TL
  • Diğer Kartlar
    • Taksit Tutarı
    • Toplam Tutar
    • 17.140,00 TL
    • 17.140,00 TL