Daha iyi bir uyku deneyimi yaşamak ister misiniz?
İletişim bilgilerinizi bizimle paylaşın, mağazamızda size en doğru yatağı belirlemek için sizi ağırlayalım.
TEBRİKLER
Tempur Original 19 Yatak indiriminin yanında kullanabileceğiniz
Tempur yastıklarında geçerli %35 İndirim kazandınız
İNDİRİM KODU : TEMPUR019
İndirim kodunuzla birlikte sizi mağazalarımıza bekliyoruz.
Tempur Original 19 Yatak alındığında indirim geçerlidir ve farklı kampanyalarla birleştirilemez.

Tempur Ease Yıkanabilir Kılıflı Yatak

Ürün Ölçüsü: 160x200 cm Çift Kişilik / Barkod: TC-000746

Yumuşak Sert

46.680 TL

Boyut/Fiyat

*Baza görsel amaçlı kullanılmıştır.

Teslimat Bilgisi

Tüm Kredi Kartlarına
Taksit İmkanı!

10 Yıl Garanti

Ürün Açıklamaları Yorumlar SSS
Tempur Ease: Kaliteli ve Konforlu Uykunun Yeni Adı!
Tempur Ease, Tempur'un güvenilirliğiyle hızlı teslimat ve online alışveriş konforunu bir arada sunar.

Zarif bir Danimarka tasarımına sahip olan Tempur Ease, kaliteli malzemelerle ve ince işçilikle tasarlandı. Geleneksel visco'dan farklı olarak, Tempur materyali vücudunuzun basıncını emer, böylece yatakla arasındaki baskıyı azaltarak dinlendirici bir uyku deneyimi sağlar.

Sıkıştırılmış paket halinde, hızlı ve güvenli bir şekilde kapınıza teslim edilir. Tempur, yataklarının kalitesinden emin olarak size 10 yıl garanti sunar. Yıkanabilir hipoalerjenik kılıfıyla, ev tozu ve akarlara karşı koruyarak temiz bir uyku alanı oluşturur.

Daha iyi bir uyku deneyimi için Tempur Ease, sizleri bekliyor.

Yatak yüksekliği 18 cm’dir. Orta sertlikte yatak sevenler için uygundur.
18 cm
Yükseklik
*+2/-2 tolerans payı vardır.
Otantik Tempur Materyali
Uzay Teknolojisi
Mükemmel Denge
Omurga Desteği
10 Yıl Garanti
Yıkanabilir Kılıf
Tek Taraflı Kullanım
Teknoloji ve Konforu Buluşturan Mükemmel Denge

Teknoloji ve Konforu Buluşturan Mükemmel Denge

Geleneksel visco’dan farklı olarak; Tempur materyali üst düzey konfor ve vücudunuzun ihtiyaç duyduğu tüm desteği size bütün gece sunar. Teknolojiyle konforu mükemmel bir denge ile sunan Tempur’la rahat ve kesintisiz bir uyku deneyimi yaşarsınız.

Nasa Tarafından Tanınan Tek Uyku Markası

Tempur malzemesi, Nasa tarafından geliştirilmiş olup, uyku sektöründe bir devrim yaratmıştır. Tempur ,Nasa tarafından tanınan ve onaylanan tek uyku markasıdır. Dünya genelinde75.000 tıp uzmanı tarafından sırt, uyku ve eklem sorunu yaşayanlara tavsiye edilmektedir. Vücudunuz ile yatak arasındaki basıncı emerek yatağın vücudunuza yaptığı baskıyı azaltır. Rahat bir uyku alanı sunar.
Nasa Tarafından Tanınan Tek Uyku Markası
Hızlı ve Güvenilir Teslimat

Hızlı ve Güvenilir Teslimat

Tempur Ease, en yüksek kalite standartlarına uygun olarak üretilir ve sıkıştırılıp özenle paketlenerek kapınıza kadar ulaşır. Ürünümüzün her aşamasında kalite titizlikle gözetilir, böylece size en üst düzeyde konfor sunar. Bu özenli süreç sayesinde, sadece birkaç adımda rüya gibi bir uykuya kavuşabilirsiniz.

Hipoalerjenik Yıkanabilir Kılıf

Hipoalerjenik yıkanabilir kılıfıyla ev tozu ve akarlara ekstra direnç gösterir, böylece hem temiz ve hijyenik bir uyku alanı oluşturur. Kolayca çıkarılabilen yatak kılıfı 40 derecede yıkanabilir, güneş ışığında kurutulabilir ve tamamen kuruduktan sonra tekrar yatağınıza kolaylıkla takılabilir. Ütülemeyiniz ve ağartıcı kullanmayınız.
Hipoalerjenik Yıkanabilir Kılıf
Yorum Yaz
İPTAL
Yorum Yazmak İçin Üye girişi Yapmalısınız !
YORUMLAR ()

Sıkça Sorulan Sorular

Yatağınız özel sıkıştırılmış kutusu içerisinde size teslim edilir. Kutuyu açtıktan sonra çok kısa bir sürede kullanıma hazırdır. Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için yatağınızı açtıktan sonra yaklaşık 2-4 saat arasında havalandırabilirsiniz. Yatağınız zahmetsiz ve rahat bir biçimde kullanıma hazırdır.
Hayır. Tempur Ease yatağınızın kutusu içeri. Dış etkenlerden daha iyi korumak ve yatağınızı size güvenle teslim etmek için kutulu ambalajında gelir.
Yatağınızı çıkartırken yatağınızın dokusuna, kumaşına, malzemelerine zarar vermemek için ambalajına ekstra dikkat ederek açınız.
Yatağınız kesinlikle yıkanmaz ve kuru temizleme yapılamaz. Yatağınıza asla su değdirmemeniz gerekir. Yatağınızın yıkanabilir kılıfını 40 derecede yıkayabilir ve kılıfı güneş ışığında kurutabilirsiniz. Kılıf tamamen kurumadan yatağa yeniden takmamanız tavsiye edilir. Kurutma makinesi kullanılmaz. Yatağınızı daha temiz kullanmak ve ömrünü uzatmak için mutlaka sıvı geçirmez alez ile kullanılmasını öneririz. Sıvı geçirmez alezlerimizi inceleyebilirsiniz.
Tempur Ease yatağınız satın aldığınız günden sonraki tahmini kargoya teslim süresi 2-5 iş günüdür. Kampanya dönemlerinde kargoya verilme süresi uzayabilmektedir. Kargo teslimat süresi yoğunluğa bağlı olarak değişebilmektedir.
Tempur Ease yatağınızın garantisi satın aldığınız andan itibaren garantiniz başlar.
Tempur Yataklar 10 yıl sınırlı garanti sunar. 10 YIL GARANTİ Sınırlı Garanti: İlk 5 yıl boyunca müşteriden bir ücret talep etmeksizin garanti şartları geçerlidir. Tempur marka yatak kılıflarının garanti süresi 2 yıldır. Satın alma tarihinden 5 yıl sonra, Teknik servis tarafından işçilik veya malzeme kaynaklı bir hata tespit edilmesi halinde, yeni yatağın fiyatının belirli bir oranını ödemesi şartıyla değiştirmek istenen yatağa denk yeni bir yatak verecektir. 5-10 yıllar arası müşteriden alınacak oran tablosu aşağıdaki gibidir. 0 ila 5 Yıl – Ödeme yok 6 Yıl – Güncel Önerilen Perakende Fiyatının (ÖPF) %10’unu müşteri öder. 7 Yıl - Güncel ÖPF’nin %20’sini müşteri öder. 8 Yıl - Güncel ÖPF’nin %30’unu müşteri öder. 9 Yıl - Güncel ÖPF’nin %40’ını müşteri öder. 10 Yıl - Güncel ÖPF’nin %50’sini müşteri öder.
Yatak kılıfınız fermuarlı tasarımıyla kolayca çıkarılabilir ve çamaşır makinesinde 40 derecede yıkanabilir. Güneş ışığında kurutulabilir ve tamamen kuruduktan sonra tekrar yatağınıza kolaylıkla takılabilir.
Ürün hasarlı, eksik, tekrar satılabilir durumda değilse ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. İadeler mutlaka faturasıyla iade formu eksiksiz doldurularak ve yatak ile gönderilen yatak kutusuna koyularak anlaşmalı lojistik firması ile gönderilebilir. Yatağınızı iade ederken yatağı kendi kutusunu koyarak paketlemeniz gerekmektedir. Aksi halde paketlenmemiş yatağın iadesini lojistik firması kabul etmeyecektir.
Yataklardaki hijyen kuralları; tüm orijinal etiketler yerinde olmalı, yatağınız yıpranmamış, zarar, görmemiş, lekelenmemiş ve yeniden satılabilir özelliğini yitirmemiş olmalıdır.
Hayır, iade için kargoya gitmeniz gerekmez. Herhangi bir sebepten dolayı yatağınızdan memnun değilseniz, yatak size ulaştıktan sonra 14 gün içinde yatağınızın iadesi hijyen kuralları gereği belirlenmiş şartlarda mümkündür. Hijyen kuralları gereklerini yerine getirdiğinize eminseniz Yatsan online satış birimine (onlinesatis@yatsan.com) e mail atarak iade talebinde bulunabilirsiniz. İadeniz için ön onay verildiğinde anlaşmalı lojistik firmamız evinizden gelip iade ürünü alacaktır.
Kendiniz için uygun olan yatağı seçmek zorlayıcı bir süreç olabilir. Bu süreçte “yatak danışma hattı” üzerinden randevu oluşturarak, uyku danışmanlarımız sizinle iletişime geçerek yardımcı olmalarını talep edebilirsiniz.
Herhangi bir sebepten dolayı yatağınızdan memnun değilseniz, yatak size ulaştıktan sonra 14 gün içinde yatağınızın iadesi hijyen kuralları gereği belirlenmiş şartlarda mümkündür Hijyen kuralları gereklerini yerine getirdiğinize eminseniz Yatsan online satış birimine ( onlinesatis@yatsan.com ) mail atarak iade talebinde bulunabilirsiniz. İadeniz için ön onay verildiğinde anlaşmalı lojistik firmamız evinizden gelip iade ürünü alacaktır. Yataklardaki hijyen kuralları; tüm orijinal etiketler yerinde olmalı, yatağınız yıpranmamış, zarar, görmemiş, lekelenmemiş ve yeniden satılabilir özelliğini yitirmemiş olmalıdır. Ürün hasarlı, eksik, tekrar satılabilir durumda değilse ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. İadeler mutlaka faturasıyla iade formu eksiksiz doldurularak ve yataklar dikkatlice paketlenerek anlaşmalı lojistik firması ile gönderilebilir. Yatağınızı iade ederken düzgünce paketlendiğine emin olmalısınız, aksi halde paketlenmemiş yatağın iadesini lojistik firması kabul etmeyecektir.
Tempur Ease, içeriğinde bulunan özel otantik tempur malzemesine sahiptir. Yeni bir seridir. Sadece online satıştadır. Sıkıştırılmış paket içerisinde gelir. Kurulumu basit ve zahmetsizce sizin tarafınızdan yapılabilir. Diğer tüm yataklarımız gibi Tempur Ease yataklarımız da Yatsan güvencesi altındadır.
Hasarlı, eksik, tekrar satılabilir durumda olmayan, özelliğini kaybetmiş, farklı bir müşteri tarafından satın alınamayacak durumda olan, lekeli, yırtık ya da deforme olan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. Bununla birlikte etiketlerinde sorun bulunan, kutusu olmayan ya da kutusunda hasar bulunan, hijyen kurallarına uymayacak olan ürünlerde iade işlemi gerçekleştirilmemektedir.
yatsan.com üzerinden verdiğiniz siparişler 7 iş günü içerisinde anlaşmalı kargo - lojistik firmalarına teslim edilir. Genel kampanya dönemleri, kargo firmalarının yoğunluğu ve bulunduğunuz bölgeye göre teslimat tarihleri değişiklik gösterebilir. Hafta sonu veya resmi tatillerde verdiğiniz siparişler ilk iş günü işleme alınmakta ve sizin için hazırlanmaktadır. Stokta bulunmayan yatak ürünlerimiz ise sizin için üretilir ve 20 gün içerisinde anlaşmalı firmalara teslim edilir.

 

Yatsan olarak sattığımız her şeyin kalitesinin arkasında duruyor ve ürünlerinizden memnun olmanızı umuyoruz. Herhangi bir sebepten dolayı ürünlerinizden memnun değilseniz, 14 gün içinde ürün iadesi hijyen kuralları gereği aşağıdaki şartlar halinde mümkündür.

  • Tüm ürünlerde orijinal etiketler yerinde olmalı, orijinal kutu ve ambalajı ile yapılmalı
  • Orijinal kutusu yıpranmamış, zarar görmemiş olmalı.
  • Hasarlı, eksik, tekrar satılabilirlik özelliğini kaybetmiş, farklı bir müşteri tarafından satın alınamayacak durumda olan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.
  • İadeler faturası ile birlikte, iade formu eksiksiz doldurularak yapılmalıdır.
  • Yatak ürünleri için; yatak ile beraber gönderilen koruma hurcuna geçirilerek anlaşmalı lojistik firmasına teslim edilmeli.
  • Herhangi bir leke bulunduran ya da deforme olmuş ürünlerin iadeleri, tekrar satışa arz edilebilirlik özellikleri nedeniyle iade ve hijyen koşulları gereği kabul edilemez.

Yatsan olarak sattığımız her şeyin kalitesinin arkasında duruyor ve ürünlerinizden memnun olmanızı umuyoruz. Herhangi bir sebepten dolayı ürünlerinizden memnun değilseniz, 14 gün içinde ürün iadesi hijyen kuralları gereği aşağıdaki şartlar halinde mümkündür.

  • Tüm ürünlerde orijinal etiketler yerinde olmalı, orijinal kutu ve ambalajı ile yapılmalı
  • Orijinal kutusu yıpranmamış, zarar görmemiş olmalı.
  • Hasarlı, eksik, tekrar satılabilirlik özelliğini kaybetmiş, farklı bir müşteri tarafından satın alınamayacak durumda olan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.
  • İadeler faturası ile birlikte, iade formu eksiksiz doldurularak yapılmalıdır.
  • Yatak ürünleri için; yatak ile beraber gönderilen koruma hurcuna geçirilerek anlaşmalı lojistik firmasına teslim edilmeli.
  • Herhangi bir leke bulunduran ya da deforme olmuş ürünlerin iadeleri, tekrar satışa arz edilebilirlik özellikleri nedeniyle iade ve hijyen koşulları gereği kabul edilemez.

Hafta sonu ve resmi tatil günlerinde verilen siparişler ilk iş günü işleme alınır.

Teslimat süreleri:

Stoklarımızda bulunan yataklar için teslimat süresi 12 iş günüdür.

Stoklarımızda bulunmayan yataklar sizin için üretilir ve teslimat süresi 17 iş günüdür.

Yatsan.com’da geçerli 9 taksit imkanı!

  • Tempur Yataklar 10 yıl sınırlı garanti sunar. Sınırlı Garanti:İlk 5 yıl boyunca bir ücret talep etmeksizin garanti şartları geçerlidir.0 ila 5 yıl arası ödeme yoktur. 6.yıl itibariyle seneden seneye azalan bir garanti kapsamı söz konusudur.

TAKSİT ORANLARI

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 6
  • 9
    • Taksit Tutarı
    • Toplam Tutar
    • 46680,00 TL x 1
    • 46.680,00 TL
    • 23340,00 TL x 2
    • 46.680,00 TL
    • 15560,00 TL x 3
    • 46.680,00 TL
    • 12677,12 TL x 4
    • 46.680,00 TL
    • 8412,51 TL x 6
    • 46.680,00 TL
    • 5773,28 TL x 9
    • 46.680,00 TL
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 6
  • 9
    • Taksit Tutarı
    • Toplam Tutar
    • 46680,00 TL x 1
    • 46.680,00 TL
    • 23340,00 TL x 2
    • 46.680,00 TL
    • 15560,00 TL x 3
    • 46.680,00 TL
    • 12677,12 TL x 4
    • 46.680,00 TL
    • 8412,51 TL x 6
    • 46.680,00 TL
    • 5702,22 TL x 9
    • 46.680,00 TL
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 6
  • 9
    • Taksit Tutarı
    • Toplam Tutar
    • 46680,00 TL x 1
    • 46.680,00 TL
    • 23340,00 TL x 2
    • 46.680,00 TL
    • 15560,00 TL x 3
    • 46.680,00 TL
    • 12677,12 TL x 4
    • 46.680,00 TL
    • 8412,51 TL x 6
    • 46.680,00 TL
    • 5773,28 TL x 9
    • 46.680,00 TL
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 6
  • 9
    • Taksit Tutarı
    • Toplam Tutar
    • 46680,00 TL x 1
    • 46.680,00 TL
    • 23340,00 TL x 2
    • 46.680,00 TL
    • 15560,00 TL x 3
    • 46.680,00 TL
    • 12677,12 TL x 4
    • 46.680,00 TL
    • 8412,51 TL x 6
    • 46.680,00 TL
    • 5773,28 TL x 9
    • 46.680,00 TL
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 6
  • 9
    • Taksit Tutarı
    • Toplam Tutar
    • 46680,00 TL x 1
    • 46.680,00 TL
    • 23340,00 TL x 2
    • 46.680,00 TL
    • 15560,00 TL x 3
    • 46.680,00 TL
    • 12677,12 TL x 4
    • 46.680,00 TL
    • 8412,51 TL x 6
    • 46.680,00 TL
    • 5773,28 TL x 9
    • 46.680,00 TL
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 6
  • 9
    • Taksit Tutarı
    • Toplam Tutar
    • 46680,00 TL x 1
    • 46.680,00 TL
    • 23340,00 TL x 2
    • 46.680,00 TL
    • 15560,00 TL x 3
    • 46.680,00 TL
    • 12677,12 TL x 4
    • 46.680,00 TL
    • 8347,16 TL x 6
    • 46.680,00 TL
    • 5702,22 TL x 9
    • 46.680,00 TL
  • Diğer Kartlar
    • Taksit Tutarı
    • Toplam Tutar
    • 46.680,00 TL
    • 46.680,00 TL